bg

Artikelen

12/01/2012: Nieuwe website

De nieuwe website www.duurzaamheidshuis.nl is gisteren gelanceerd tijdens de nieuwjaarsborrel.

 

Tijdens de goed bezochte nieuwjaarbijeenkomst vertelde projectleider Petra Lettink dat het project Duurzaamheidshuis goed op koers ligt; er hebben zich diverse potentiƫle bouwpartners aangemeld die nu in de offertefase zitten. Begin februari zal bekend zijn met welke bouwpartners fase 1 van sloop en cascobouw wordt ingegaan.

 

Petra, ondersteund door communicatiepartner Wilma Mulder van Equip Media, lanceerde de nieuwe website van het Duurzaamheidshuis. Deze site en de bijbehorende social media kanalen, is opgezet als kennisplatfom voor professionals op het gebied van duurzaam (ver)bouwen en voor doe-het-zelvers. Het projectteam van het Duurzaamheidshuis zal haar ervaring delen via een proces"dagboek", bouwpartners hebben een partnerpagina waarop zij hun producten en diensten kunnen toelichten, en het forum / FAQ is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar tips of die kennis wil delen.

 

Het Duurzaamheidshuis informeert en inspireert, in steen en digitaal. Wie ook een bijdrage wil leveren kan zich aanmelden als bouwpartner of een bouwsteentje kopen.