bg

Artikelen

Proces

Stichting Duurzaamheidshuis wil met het duurzaam renoveren van de modelwoning Duurzaamheidshuis bouwprofessionals en doe-het-zelvers inspireren en informeren. Op deze website wordt het renovatieproces stap voor stap gevolgd, van het eerste "wilde" idee tot en met het in gebruik nemen van de woning. 

 

Op de tijdlijn en deze procespagina vindt u de stappen die doorlopen worden; onze ervaringen, tekeningen, calculaties, foto's etcetera.

 

Bij de FAQ's vindt u veelgestelde vragen en biedt een forum een ieder de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te delen.

 

Op de partnerpagina staan de partners die deelnemen aan het project.  Zij kunnen u voorzien van specifieke informatie over producten of diensten op het gebied van duurzame renovatie.

 

Bij de Bouwsteentjes treft u mensen die het Duurzaamheidshuis een warm hart toedragen, zij doneren een bedrag aan het project en hebben wellicht uit eigen ervaring ook nuttige tips te delen.

 

Voor meer algemene informatie over duurzame renovatie, energiebesparende middelen en andere nuttige wetenswaardigheden kunt u onze actuele berichten volgen, onze tweets, facebookposts en lid worden van onze LinkedIngroep.