bg

Artikelen

Bouwsteentje - Ferenc Szucs

Ferenc Szucs bouwt mee aan het Duurzaamheidshuis.

 
"Ik ben bouwtekenaar, projectleider en architect met ervaring in utiliteitsbouw en woningbouw in zowel Nederland als in het buitenland. Mijn visie op bouwen is dat het bouwproces met meer plezier doorlopen moet worden, waarbij de klant nauwer betrokken wordt bij het proces. Het eindresultaat moet een gebouw zijn dat plezieriger en gezonder is om in te leven. Een gebouw dat duurzaam is en milieuvriendelijk. Dit zonder concessies te doen aan luxe of gebruiksgemakken van een gebouw. Het Duurzaamheidshuis is hier een aansprekend voorbeeld van, waar ik graag aan bijdraag.  Het beoogde eindresultaat is te zien in een fotorealistische 3D animatie."

 

Draag ook een steentje bij!

Het Duurzaamheidshuis wordt gerenoveerd in samenwerking met professionele bouwpartners. Het is nu ook voor particulieren mogelijk het project te ondersteunen.


Voor € 25,- kunt u een steentje bijdragen.

 

U ontvangt daarvoor een digitaal bouwsteentje in de vorm van uw foto en een tekst op onze website en vermelding via social media.

 

Bovendien worden alle foto's verzameld op een kunstwerk dat na de renovatie het Duurzaamheidshuis zal sieren. Uw eigen plekje op een duurzame wall of fame dus!

 

Meedoen is eenvoudig:

stuur een e-mail naar wilma@duurzaamheidshuis.nl met een uw naam, een goede portretfoto en een tekst waarom u bijdraagt aan het project. Voor inspiratie kunt u natuurlijk even kijken bij de mensen die u voorgingen!

 

De donatie van € 25,- (meer mag natuurlijk ook...) kunt u overmaken op Triodosrekening 77.64.63.810 onder vermelding van Bouwsteentje Duurzaamheidshuis.

 

Na ontvangst van uw donatie worden uw foto en tekst geplaatst.

 

NB: heeft u vragen of wilt u een factuur ontvangen? Neem dan even contact op met Petra Lettink, 026 - 73730041 of petra@duurzaamheidshuis.nl

 

HEEL HARTELIJK DANK VOOR UW BIJDRAGE!