bg

Artikelen

TKCB

TKCB ondersteunt het Duurzaamheidshuis met een aantal bouwcalculaties.

 

"TKCB Bouwkostenadvies is naast een zelfstandig, regionaal en nationaal werkend bouwkundig calculatiebureau ook een adviesbureau gericht op het optimaliseren van bouwprojecten en het verkopen van bouwkostenbestanden.

Voor de duidelijkheid hanteren wij dan ook drie vormen van dienstverlening, namelijk; bouwkostenadvies, bouwoptimalisatie en bouwkostenbestanden. Onder de button diensten vind u meer informatie over deze drie vormen van dienstverlening.

 

Onze jarenlange ervaringen en onze vaardigheden vormen de basis van onze kennis en verstand van zaken. De inzet van hart, hoofd en handen dragen bij aan een evenwichtige ontwikkeling van onze dienstverlening. Wij werken vanuit ons gevoel, ons analytische denkvermogen en onze taakgerichte instelling. Onze natuurlijke interesses zorgen ervoor dat we onze werkzaamheden vanuit verschillende invalshoeken kunnen benaderen en uitvoeren. We kijken over de grenzen heen van ons eigen vakgebied.

 

Waar wij ons echter bovenal in onderscheiden is onze wijze van communiceren, met name het goed luisteren. Wij communiceren altijd helder en duidelijk, soms wat eigenzinnig of vrijzinnig maar altijd gericht op een goede uitvoering van onze werkzaamheden.

 

Ons vakmanschap is geheel gericht op het verkrijgen van een optimaal eindresultaat voor onze opdrachtgevers en is gebaseerd op ons meesterschap over kennis, inzet, interesses en communiceren."

 

CONTACT:

 

TKCB Bouwkostenadvies b.v.

Dhr. S. van Burken

Klepperheide 11-L
6651 KM DRUTEN
    

www.tkcb.nl

info@tkcb.nl

088-0000900

Partners van het Duurzaamheidshuis

Stichting Duurzaamheidshuis realiseert de renovatie van de modelwoning uit giften, subsidies, materiaaldonaties, ingebrachte kennis en tijd.

 

Partners van het Duurzaamheidshuis investeren tijd en/of middelen, en ontvangen daarvoor  een op maat gemaakt partnerpakket.

 

Mogelijkheden partnerpakket:

  • Rondleidingen in het Duurzaamheidshuis en informatieve bijeenkomsten voor uw potentiële klanten,
  • Beschikking over showroom, presentatie- en bespreekruimte,
  • (Reizende) exposities met foto’s, video’s en materiaaldemo’s,
  • Partners krijgen een eigen partnerpagina op de website, nieuws wordt verspreid via social media en partners worden meegenomen in de nieuwsbrieven en folders.


En natuurlijk krijgen partners  héél veel lokale en landelijke exposure bij de juiste doelgroepen!

 

Partner worden? Kom vrijblijvend praten over de mogelijkheden, maak een afspraak met Petra Lettink via 026 7370041 of stuur een e-mail naar petra@duurzaamheidshuis.nl