bg

Artikelen

C02 consult

Cees van Beek van CO2 Consult ondersteunt het Duurzaamheidshuis als lid van het projectteam en leverancier van energieadvies.

 

CO2 Consult is een professioneel adviesbureau voor bedrijven en organisaties die hun CO2-emissie structureel naar beneden willen brengen.


CO2 Consult wil dit bereiken door enerzijds te helpen de (energie)consumptie en -behoefte te verminderen en anderzijds de resterende behoefte zoveel als mogelijk in te vullen met duurzame bronnen, zoals groene stroom, zelf opwekken van warmte met een zonneboiler, toepassing van aardwarmte enz. 

 

CONTACT:

www.c02consult.nl

06 22 90 45 89

Partners van het Duurzaamheidshuis

Stichting Duurzaamheidshuis realiseert de renovatie van de modelwoning uit giften, subsidies, materiaaldonaties, ingebrachte kennis en tijd.

 

Partners van het Duurzaamheidshuis investeren tijd en/of middelen, en ontvangen daarvoor  een op maat gemaakt partnerpakket.

 

Mogelijkheden partnerpakket:

  • Rondleidingen in het Duurzaamheidshuis en informatieve bijeenkomsten voor uw potentiële klanten,
  • Beschikking over showroom, presentatie- en bespreekruimte,
  • (Reizende) exposities met foto’s, video’s en materiaaldemo’s,
  • Partners krijgen een eigen partnerpagina op de website, nieuws wordt verspreid via social media en partners worden meegenomen in de nieuwsbrieven en folders.


En natuurlijk krijgen partners  héél veel lokale en landelijke exposure bij de juiste doelgroepen!

 

Partner worden? Kom vrijblijvend praten over de mogelijkheden, maak een afspraak met Petra Lettink via 026 7370041 of stuur een e-mail naar petra@duurzaamheidshuis.nl