bg

Artikelen

Portaal

Portaal ondersteunt het Duurzaamheidshuis met een financiële bijdrage.

 

"Woningcorporatie Portaal werkt dagelijks aan goed en betaalbaar wonen. Onze missie is dan ook: 'Samen bouwen aan een kansrijke toekomst van mensen en buurten.'

 

Energiebesparing is één van onze speerpunten en nemen de taak die wij hier voor ons zelf zien serieus. De uitstoot van broeikasgassen moet afnemen door minder energieverbruik en de woonlasten voor huurders moeten betaalbaar blijven.

 

Wat doen we om woningen energiezuiniger te maken?
- We voorzien woningen van isolatieglas.
- We brengen een HR-ketel aan.
- We zorgen ervoor dat elke woning goede ventilatie heeft.

 

Per woningcomplex wordt gekeken of meer maatregelen noodzakelijk zijn en wanneer die moeten gebeuren. Om te kunnen bepalen welke ingrepen het hardst nodig zijn, is een goed overzicht van de energiezuinigheid van alle woningen noodzakelijk. Hiervoor gebruiken we informatie uit de energielabels. Dit vormt de basis van onze plannen.

 

CONTACT:

 

www.portaal.nl
info@portaal.nl

gratis telefoonnummer 0800 - 767 82 25

Partners van het Duurzaamheidshuis

Stichting Duurzaamheidshuis realiseert de renovatie van de modelwoning uit giften, subsidies, materiaaldonaties, ingebrachte kennis en tijd.

 

Partners van het Duurzaamheidshuis investeren tijd en/of middelen, en ontvangen daarvoor  een op maat gemaakt partnerpakket.

 

Mogelijkheden partnerpakket:

  • Rondleidingen in het Duurzaamheidshuis en informatieve bijeenkomsten voor uw potentiële klanten,
  • Beschikking over showroom, presentatie- en bespreekruimte,
  • (Reizende) exposities met foto’s, video’s en materiaaldemo’s,
  • Partners krijgen een eigen partnerpagina op de website, nieuws wordt verspreid via social media en partners worden meegenomen in de nieuwsbrieven en folders.


En natuurlijk krijgen partners  héél veel lokale en landelijke exposure bij de juiste doelgroepen!

 

Partner worden? Kom vrijblijvend praten over de mogelijkheden, maak een afspraak met Petra Lettink via 026 7370041 of stuur een e-mail naar petra@duurzaamheidshuis.nl