bg

Artikelen

EQUIP MEDIA

Wilma Mulder van Equip Media ondersteunt het Duurzaamheidshuis als communicatiepartner.

 

Equip Media ondersteunt organisaties bij het creëren van o.a logo, huisstijl, website en/of webshop, inrichten en onderhouden van social media, en we werken graag samen met communicatieprofessionals die onze expertise invliegen bij projecten als korte films produceren, eventcommunicatie, upgrading website en/of intranet, hulp bij analytics.

 

Equip Media verzorgt communicatie van betekenis.  Ons team communiceert graag over zinvolle zaken. Wij houden ervan om te werken aan projecten die een maatschappelijk doel dienen, en we zien ook juist daar de uitdaging om "smart & sexy" te zijn. Bij voorkeur werken we met mensen die in hun bedrijfsvoering een aantoonbaar MVO beleid voeren of daarmee willen starten.

 

CONTACT:

www.equip-media.nl

info@equip-media.nl

06-13084465

Partners van het Duurzaamheidshuis

Stichting Duurzaamheidshuis realiseert de renovatie van de modelwoning uit giften, subsidies, materiaaldonaties, ingebrachte kennis en tijd.

 

Partners van het Duurzaamheidshuis investeren tijd en/of middelen, en ontvangen daarvoor  een op maat gemaakt partnerpakket.

 

Mogelijkheden partnerpakket:

  • Rondleidingen in het Duurzaamheidshuis en informatieve bijeenkomsten voor uw potentiële klanten,
  • Beschikking over showroom, presentatie- en bespreekruimte,
  • (Reizende) exposities met foto’s, video’s en materiaaldemo’s,
  • Partners krijgen een eigen partnerpagina op de website, nieuws wordt verspreid via social media en partners worden meegenomen in de nieuwsbrieven en folders.


En natuurlijk krijgen partners  héél veel lokale en landelijke exposure bij de juiste doelgroepen!

 

Partner worden? Kom vrijblijvend praten over de mogelijkheden, maak een afspraak met Petra Lettink via 026 7370041 of stuur een e-mail naar petra@duurzaamheidshuis.nl