bg

Artikelen

Architectuuratelier Jos Bannink

Architectuuratelier Jos Bannink ondersteunt het Duurzaamheidshuis als architect, lid van het projectteam.

 

"De mens moet zich thuis voelen."

 

"Dienstverlening is voor mij een wezenlijk onderdeel van architect zijn. Ik wil iets maken dat past binnen het wensenpakket van de opdrachtgever, én zo mogelijk nog meer biedt. Wat ik ontwerp moet bijdragen aan het geluk van mensen. Daarnaast wil ik kwaliteit leveren. Ik noem op de eerste plaats technische kwaliteit; wat ik ontwerp moet goed zijn, onder andere door de gekozen materialen en de vormgeving daarvan. Ook comfort is een heel wezenlijk aspect. De klant moet zich gerieflijk voelen door de energie, de lucht en het licht in een ruimte. En natuurlijk is de esthetische kwaliteit van wezenlijk belang. Het gebouwde moet mooi en zinnenprikkelend zijn. Deze drie kwaliteiten samen kun je vatten onder de noemer duurzaamheid.

 

Ik zie het als mijn taak om vanuit mijn vaardigheden als architect méér te maken van de wensen, gedachten en beelden die de opdrachtgever heeft. Daarbij vind ik het een grote uitdaging om te bouwen binnen de strakke kaders die de omgeving kent. Eveneens vind ik het een mooie opgave om in de uitvoering een evenwicht te vinden in duurzaamheid en veroudering. Geen bouwwerk wordt voor de eeuwigheid gebouwd, maar anderzijds wil de opdrachtgever toch een gebouw voor langere tijd. Er zijn voldoende natuurlijke materialen voorhanden die meeveranderend zijn met de seizoenen en de tijd, zonder extra onderhoudsinvestering van de bewoner, en toch hun schoonheid behouden.

 

Uiteindelijk ontstaat er een jas die past. "

 

CONTACT:

Architectuuratelier Jos Bannink
Sint Marten 51
6821 BT Arnhem

www.josbannink.nl

info@josbannink.nl
telefoon: 026 3515788
fax: 026 3702601

Partners van het Duurzaamheidshuis

Stichting Duurzaamheidshuis realiseert de renovatie van de modelwoning uit giften, subsidies, materiaaldonaties, ingebrachte kennis en tijd.

 

Partners van het Duurzaamheidshuis investeren tijd en/of middelen, en ontvangen daarvoor  een op maat gemaakt partnerpakket.

 

Mogelijkheden partnerpakket:

  • Rondleidingen in het Duurzaamheidshuis en informatieve bijeenkomsten voor uw potentiële klanten,
  • Beschikking over showroom, presentatie- en bespreekruimte,
  • (Reizende) exposities met foto’s, video’s en materiaaldemo’s,
  • Partners krijgen een eigen partnerpagina op de website, nieuws wordt verspreid via social media en partners worden meegenomen in de nieuwsbrieven en folders.


En natuurlijk krijgen partners  héél veel lokale en landelijke exposure bij de juiste doelgroepen!

 

Partner worden? Kom vrijblijvend praten over de mogelijkheden, maak een afspraak met Petra Lettink via 026 7370041 of stuur een e-mail naar petra@duurzaamheidshuis.nl